ddp_pro_logo.jpg

rvb_skinlab_logo.jpg

Luovuus, hienostuneisuus ja kauneus. Nämä ovat arvot, jotka ovat tehneet italialaiset tuotteet tunnetuiksi kaikkialla maailmassa.

Diego dalla palma konserni tuo yhteen yhdistelmän erilaisia taitoja – tieteellinen ja teknologinen RVB SKINLAB tutkimustoiminta kosmetiikkateollisuudessa ja myytti maailmankuulusta brändista, joka tunnetaan tyylistään sekä uraauurtavasta asenteestaan: diego dalla palma, italialainen rakkaudenmerkki. Toisaalta erittäin hienostunut brändi, jonka aikomuksena on epätavallinen kauneus, ja toisaalta kiehtova yritys, joka on pitkään omistautunut tarkkaan tieteelliseen lähestymistapaan. Taidon ja asiantuntemuksen yhdistävä diego dalla palma ja RVB SKINLAB liitto on muodostunut aivan viime aikoina, mutta se saa jo miljoonat asiakkaat rakastumaan sen tuodessa yhteen tyypillisen, italialaisen glamourin ja tieteellisen tutkimuksen luotettavuuden.

Diego dalla palma professional luotiin tarjoamaan jokaiselle naiselle alkuperäisen kauneuden huippu, puhtaasta energiasta ja vitaalisuudesta valmistettuna. Kosmetologit ja tutkijat ovat luoneet bio-nuorentavan ohjelman, joka palauttaa solutason hyvinvoinnin ja harmonian. Kohdistetut hoidot sekä patentoidut aktiiviaineet tähtäävät hyvinvoinnin palauttamiseen ja pitkäkestoiseen kauneuteen.