[ comfort zone ]

[ comfort zone ] on täydellinen sarja, joka sisältää kauneushoitoja, menetelmiä ja kosmetiikkaa. Nämä elementit luovat jokaiseen [ comfort zone ] hetkeen ainutlaatuista hyvää oloa. [ comfort zone ] on ylellinen kokemus aisteille, jossa yhdistyy intohimo kauneuteen. [ comfort zone ] elämäntapa perustuu siihen, että jokaisesta hetkestä on tehtävä kallisarvoinen ja paras mahdollinen.

[ comfort zone ] on Davines S.p.a. yhtiön kosmetiikkaosasto, jonka italialainen Bollati-perhe perusti vuonna 1982. Davines S.p.a. on johtava yritys ammatillisen kosmetiikan tutkimuksessa ja tuotannossa sekä esteettisten tuotteiden markkinoinnissa. 

[ comfort zone ] on vuonna 1996 markkinoille tullut kokonaisvaltaista kauneutta, siihen liittyviä tuotteita ja hoitoja sisältävä tuotemerkki. Tuotetta toimitetaan yli 40 maahan ympäri maailmaa. Jatkuvan menestyksen ansiosta sarjaa on pystytty jatkuvasti kehittämään voimakkaasti painottaen itämaista tietoa hellävaraisesta ja luonnollisesta lähestymisestä. Sarjan ulkoasu on tehty tyylikkäällä italialaisella maulla.

skin_regimen_banner2.jpg

palkinnot.gif