Kasvohoito uudistaa ja kirkastaa ihoa

Mikä olisikaan parempi tapa hemmotella itseään kuin rentouttava kasvohoito? Lahjakortti kasvohoitoon on myös erinomainen lahjaidea. Olo Urban Spa Tampereen keskustassa tarjoaa niin hoitavat kuin hellivät kasvohoidot sekä miehille että naisille. Irtaudu hetkeksi arjesta ja anna kasvojesi levätä ja rentoutua!

Valikoimasta löytyy esimerkiksi syväkosteuttavia hoitoja kuivalle iholle, rauhoittavia, puhdistavia ja tasapainottavia hoitoja sekä kiinteyttäviä ja kirjastavia vitamiinikasvohoitoja ja hedelmähappohoitoja. Meiltä saat myös luonnonkosmetiikalla tehtävän kasvohoidon. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa aika hoitoon!diego dalla palma PROFESSIONAL

RVB SKINLAB

HINNAT €

DETOX

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä.

Kuvaus: Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä, 45 min.

79

MOISTURISING

Kosteuttava kasvohoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja.

Kuvaus: Kosteuskylpy iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas, 60 min.

99

PURIFYING

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.

Kuvaus: Solujen luonnollisen ’bakteerifooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia, 60 min.

99

SENSITIVE

Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä.

Kuvaus: Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoido sisältävä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1-3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa- iholle, 60 min.

99

SKIN MAP

Yksilöllinen, ihon tarpeen mukainen kasvohoito.

KUVAUS: kasvohoito, joka vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin, tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella. SKIN MAP -tuotteet sisältävät ROYALACTIN EPI-peptidiä, joka matkii kuningatarhyytelöstä saatavan Royalactinin tehokasta ihon uusiutumisprosessia kiihdyttävää ja ihoa korjaavaa vaikutusta. Täydellinen vastaus tasapainoiseen ja harmoniseen ihoon, 60 min.
119
FILLIFT

Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut anti-age -hoito kohottamaan kasvojen piirteitä ja muotoja ja taistelemaan hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan.

KUVAUS: Hoito vaikuttaa 4 eri tavalla ja jokaisella vaikutustavalla on oma tarkoituksensa ja toteutustapa välineineen. Hoidon tarkoitus on syväpuhdistaa ihosolut, uudelleenasetella ja muotoilla kasvoja, täyttää juonteita ja täytelöittää ihoa sekä tasoittaa ihon pintaa ja kasvojen piirteitä. Lopputuloksena napakamman ja täyteläisen tuntuinen iho, 60 min
139
ICON TIME
Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Valittavana kolme hoitoa eri ikäryhmille.
ELVYTTÄVÄ HOITO, +30

KIINTEYTTÄVÄ HOITO, +40

UUDISTAVA HOITO, +50

Kuvaus: Elvyttää ihosolujen toimintaa ja suojaa ihon tukirakennetta. Taistelee ryppyjä sekä ihon
veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja
platinasta, 60min

99-129

RESURFACE2 FRESH UP

Ihoa uudistava hoito, joka näkyvästi vähentää juonteita, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa samalla kunnioittaen sen tasapainoa, 40min.

69
RESURFACE

Ihoa uudistava hoito, joka näkyvästi vähentää ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa samalla kunnioittaen sen tasapainoa. Hoitokokonaisuus koostuu kolmesta vaiheesta: freshUP, proAGE ja skinREFINE. Hoito etenee asteittain, jolloin saavutetaan haluttu lopputulos.

Sarjahoidot sisältävät kotihoitotuotteen.

270 (4 x 40min)

400 (6 x 40min)

SILMÄN- JA HUULTENYMPÄRYSHOITO

Nopeavaikutteinen hoito, joka virkistää silmänympärysaluetta ja väsyneitä silmiä sekä kosteuttaa huulia.

Kuvaus: Tasoittaa pieniä juonteita sekä parantaa mikroverenkiertoa silmän- ja huultenympärysiholla. Hellävaraisen laktobionihappokuorinnan, seerumin ja naamion yhteisvaikutukset antavat kirkkaan heleän lopputuloksen. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin,

10 min (vain kasvohoidon yhteydessä).

35