Kasvohoito uudistaa ja kirkastaa ihoa

Mikä olisikaan parempi tapa hemmotella itseään kuin rentouttava kasvohoito? Lahjakortti kasvohoitoon on myös erinomainen lahjaidea. Olo Urban Spa Tampereen keskustassa tarjoaa niin hoitavat kuin hellivät kasvohoidot sekä miehille että naisille. Irtaudu hetkeksi arjesta ja anna kasvojesi levätä ja rentoutua!

Valikoimasta löytyy esimerkiksi syväkosteuttavia hoitoja kuivalle iholle, rauhoittavia, puhdistavia ja tasapainottavia hoitoja sekä kiinteyttäviä ja kirjastavia vitamiinikasvohoitoja ja hedelmähappohoitoja. Meiltä saat myös luonnonkosmetiikalla tehtävän kasvohoidon. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa aika hoitoon!diego dalla palma PROFESSIONAL

RVB SKINLAB

HINNAT €

DETOX

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä.

Kuvaus: Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä, 45 min.

70

MOISTURISING

Kosteuttava kasvohoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja.

Kuvaus: Kosteuskylpy iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas, 60 min.

89

PURIFYING

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.

Kuvaus: Solujen luonnollisen ’bakteerifooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia, 60 min.

89

SENSITIVE

Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä.

Kuvaus: Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoido sisältävä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1-3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa- iholle, 60 min.

89

SKIN MAP
Yksilöllinen, ihon tarpeiden mukainen kasvohoito.

SKIN MAP kasvohoito on uusi lähestymistapa, joka vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin, tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella. Täydellinen vastaus tasapainoiseen ja harmoniseen ihoon, 60 min.
109
WHITELIGHT
Pigmenttimuutoksia vaalentava hoito.

Kuvaus: Vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Ennaltaehkäisee ja hoitaa pigmenttimuutoksia samalla sisältäen voimakkaan anti-age vaikutuksen. Bioelvyttää ja uudelleen harmonisoi melaniinin tuotantoa tehden ihon sävystä tasaisen ja kauniin, 60 min

106
ICON TIME
Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Valittavana kolme hoitoa eri ikäryhmille.

Kuvaus: Elvyttää ihosolujen toimintaa ja suojaa ihon tukirakennetta. Taistelee ryppyjä sekä ihon

veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja
platinasta, 60min

89-129
SACRED NATURE
Luonnonkosmetiikalla tehtävä kosteuttava ja elvyttävä kasvohoito, 60min.
89
RESURFACE

Ihoa uudistava hoito, joka näkyvästi vähentää ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa samalla kunnioittaen sen tasapainoa. Hoitokokonaisuus koostuu kolmesta vaiheesta: freshUP, proAGE ja skinREFINE. Hoito etenee asteittain, jolloin saavutetaan haluttu lopputulos.

Sarjahoidot sisältävät kotihoitotuotteen.

60 (40min)


270 (4 x 40min)


400 (6 x 40min)

MIESTEN KASVOHOITO

Ihotyypille sopiva kasvohoito, 60min.

89

SILMÄN- JA HUULTENYMPÄRYSHOITO

Nopeavaikutteinen hoito, joka virkistää silmänympärysaluetta ja väsyneitä silmiä sekä kosteuttaa huulia.

Kuvaus: Tasoittaa pieniä juonteita sekä parantaa mikroverenkiertoa silmän- ja huultenympärysiholla. Hellävaraisen laktobionihappokuorinnan, seerumin ja naamion yhteisvaikutukset antavat kirkkaan heleän lopputuloksen. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin,

10 min (vain kasvohoidon yhteydessä).

35