Kasvohoito uudistaa ja kirkastaa ihoa

Mikä olisikaan parempi tapa hemmotella itseään kuin rentouttava kasvohoito? Lahjakortti kasvohoitoon on myös erinomainen lahjaidea. Olo Urban Spa Tampereen keskustassa tarjoaa niin hoitavat kuin hellivät kasvohoidot sekä miehille että naisille. Irtaudu hetkeksi arjesta ja anna kasvojesi levätä ja rentoutua!

Valikoimasta löytyy esimerkiksi syväkosteuttavia hoitoja kuivalle iholle, rauhoittavia, puhdistavia ja tasapainottavia hoitoja sekä kiinteyttäviä ja kirjastavia vitamiinikasvohoitoja ja hedelmähappohoitoja. Meiltä saat myös luonnonkosmetiikalla tehtävän kasvohoidon. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa aika hoitoon!diego dalla palma PROFESSIONAL

RVB SKINLAB

HINNAT €

DETOX

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä.

Kuvaus: Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä, 45 min.

70

MOISTURISING

Kosteuttava kasvohoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja.

Kuvaus: Kosteuskylpy iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas, 60 min.

85

ANTI AGE

Elvyttävä kasvohoito aikuiselle iholle.

Kuvaus: Elvyttävässä hoidossa 51+3 Hyalu complexTM - yhdisteen sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin sekä elastiinin rakenteeseen ja auttavat näin ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Hoitojen sisältävän kosteuttavan- sekä sidekudoshieronnan ansiosta kudoksen hapen- ja ravinnonsaanti paranee ja ihon piirteet saavat välittömästi ryhtiä,

60 min.

100

SENSIVTIVE

Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä.

Kuvaus: Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoido sisältävä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1-3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa- iholle, 60 min.

85

PURIFYING

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.

Kuvaus: Solujen luonnollisen ’bakteeri ooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia, 60 min.

85
WHITELIGHT
Pigmenttimuutoksia vaalentava hoito. Valittavana kolme hoitovaihtoehtoa.

Kuvaus: Vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Ennaltaehkäisee ja hoitaa pigmenttimuutoksia samalla sisältäen voimakkaan anti-age vaikutuksen. Bioelvyttää ja uudelleen harmonisoi melaniinin tuotantoa tehden ihonsävystä tasaisen ja kauniin. Hoitovaihtoehtoina on joko ihoa kirkastava, pigmenttimuutoksia hoitava tai anti-age -hoito pigmenttimuutoksiin.

90-129
ICON TIME
Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Valittavana kolme hoitoa eri ikäryhmille.

Kuvaus: Elvyttää ihosolujen toimintaa ja suojaa ihon tukirakennetta. Taistelee ryppyjä sekä ihon

veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja
platinasta.

90-129
YOUTH VENOM
Intensiivinen hoito ilmejuonteisiin ja syviin juonteisiin.
Kuvaus: Hoito sopii kaikenikäisille naisille, joilla on ilme- tai ikäjuonteita. Hierontatekniikan tavoite on saada takaisin nuorekas iho. Siinä käytetään hyväksi manuaalista lihasrelaksanttivaikutusta, jonka avulla saavutetaan rentouttava vaikutus kasvolihaksiin näin täyttäen syviä- ja ilmejuonteita, 60 min.
159

SILMÄN- JA HUULTENYMPÄRYSHOITO

Nopeavaikutteinen hoito, joka virkistää silmänympärysaluetta ja väsyneitä silmiä sekä kosteuttaa huulia.

Kuvaus: Tasoittaa pieniä juonteita sekä parantaa mikroverenkiertoa silmän- ja huultenympärysiholla. Hellävaraisen laktobionihappokuorinnan, seerumin ja naamion yhteisvaikutukset antavat kirkkaan heleän lopputuloksen. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin, 10 min. (vain kasvohoidon yhteydessä).

35
PERFECTION SUBLIME
Kirkastava ja tasoittava hoito aikuiselle iholle.

Kuvaus: Hoidon ytimessä oleva monivaikutteinen LPA PERFECTION – yhdiste auttaa ihon

uudistumisessa samalla parantaen ihon rakennetta stimuloiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä lisäten ihokerrosten suojatoimintoa. Hoito tasapainottaa ihopigmenttien tuotantoa kirkastaen ihoa. Lopputuloksena on kirkas ja kuulas iho. 30 min.

99
PERFECTION ABC
Uudistava ja kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle.

Kuvaus: Antioksidanttisen hoidon ytimenä on sekoitus aktiivisia raaka-aineita, jotka on tarkasti

valittu kuhunkin tuotteeseen. Ne vahvistavat ihon suojamekanismeja ja stimuloivat ihon
uusiutumista, taistellen ihon ikääntymisen merkkejä, valoikääntymistä ja stressiä vastaan. Hoidossa vaikuttavat astaksantiini, biotiini ja C-vitamiini tasoittavat ihoa tehden siitä kirkkaan. 30min.

99


[COMFORT ZONE] KASVOHOIDOT

SACRED NATURE
luonnonkosmetiikalla tehtävän ravitseva kasvohoito, 60 min.
85
SKIN REGIMEN
kiinteyttävä ja uudistava hoito, 30min
60